History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
ImF-Ung Podcast
Med Guds ord til folk på nett!
Category: Christianity
Location:
ImF-UNG er Indremisjonsforbundets barne- og ungdomsavdeling og har til oppgave å: Gjennom forkynnelse og veiledning vinne barn og ungdom for Kristus. Gi bibelundervisning og veiledning med sikte på at barn og ungdom skal bli bevart som Guds ...more
ImF-UNG er Indremisjonsforbundets barne- og ungdomsavdeling og har til oppgave å: Gjennom forkynnelse og veiledning vinne barn og ungdom for Kristus. Gi bibelundervisning og veiledning med sikte på at barn og ungdom skal bli bevart som Guds barn. Formidle misjonskallet og utfordring til tjeneste i Indremisjonsforbundet. Gi lederopplæring som gir barn og ungdom nødvendig utrustning og utfordringer til å ta ansvar i misjonsarbeidet og samfunnet for øvrig. Ta medansvar, ved forbønn og givertjeneste for arbeidet i Indremisjonsforbundets arbeidsfelt. Arbeide i nært samarbeid med kretsenes barne- og ungdomsavdelinger.
100x100_9239379


by ImF Ung
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with PodOmatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
October 12, 2017 01:36 AM PDT

Dette er en del av en serie med klipp fra Alexis Lundh.
Du finner resten av serien på

September 07, 2017 01:54 AM PDT

Andreas Evensen underviser ut fra Paulus’ første brev til korinterne.

September 07, 2017 11:00 PM PDT

Feiltrinn - Har du noe å være flau over?

De store ukebladene rundt i verden lever av å selge blader med bilder av kjendiser. Kjendiser som gjør noe de ikke burde, noen feiltrinn, selger veldig bra. Dette har født fram et nytt yrke, paparazzi .

Disse fotografene gjør hva som helst for å få unike bildene av kjendiser i pinlige situasjoner.

Se for deg at fotografer har fanget alle dine mest pinlige, mørke og onde øyeblikk. Ville du hatt disse episodene på førstesidene av ukeblader over hele verden?

Gud ser alt

Bibelen forteller at alle mennesker har syndet, begått feiltrinn, og står flaue foran Gud. Ingenting er skjult for ham. Han får med seg alt som foregår.

Vi skal alle stå foran Gud når vi dør. Da skal vi gjøre opp regnskap for alt vi har gjort. Det er ingen av oss som har noen grunn til å være stolt når alle våre handlinger, motiver og innerste tanker skal avsløres.

Heldigvis er det mulig å få slettet alle "bildene".

I denne andakten deler David Haddeland, Daglig leder i Ny Generasjon, en enkel illustrasjon på hva som skjer når vi ber Gud om tilgivelse.

http://preik.tv/slik-kan-du-fa-slettet-alle-feiltrinn/

August 31, 2017 04:46 AM PDT

Andreas Evensen underviser ut fra Paulus’ første brev til korinterne.

August 31, 2017 11:00 PM PDT

Hva betyr rettferdiggjort?

Går det an å være litt kristen? Eller litt frelst? Det er det samme som å spørre: Går det an å være litt gravid? Svaret er nei, enten er du det, eller så er du det ikke. Bibelen beskriver det å være kristen som å være rettferdiggjort. Men hva betyr det egentlig?

I denne andakten deler Maria Celine Lundeby noen tanker om det å være rettferdiggjort

August 24, 2017 10:00 PM PDT

Lyset vinner

Daglig leder i Tro & Medier (tidligere Familie & Medier), Jarle Haugland, deler noen tanker om hvordan vi kan møte mennesker på en god måte. Tips nr er: Lyset overvinner alltid mørket.

«Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket,» sa Konfucius.

Truls Åkerlund har skrevet i boken Feil fortelling fortalt: «Det blir for dumt når lyset skylder på mørket for at det er for lite lys i verden.»

Det betyr ikke at vi skal være tannløse, for lyset kan avdekke det ubehagelige eller kritikkverdige. Men i alt vi gjør skal vi søke å tenne lys i mediehverdagen.

August 17, 2017 10:00 PM PDT

Den ultimate peptalken

Jesus gir sine disipler den ultimate peptalken i det vi kaller misjonsbefalingen, som du finner i Evangeliet etter Matteus 28.18-20.

Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»

Men hva mente han egentlig med at han har all makt i himmelen og på jorden?
Hva betyr dette for oss i dag?
I denne andakten deler Karl-Johan Kjøde, generalsekretær i Laget (NKSS), noen tanker om misjonsbefalingen og hvordan den kanskje er det ”hellige sparket i ræva” vi i Norge trenger.

August 10, 2017 11:00 PM PDT

Lever du et grensesprengende liv?

Setter du grenser for hva Gud kan gjøre gjennom ditt liv? Gud er grensesprengende, og kan gjøre langt mer en det vi kan forestille oss. Noen ganger må vi be Gud om å sprenge våre grenser.

I denne andakten tester David Haddeland, Daglig leder i Ny Generasjon, sine grenser med å spise en habanero chilli. Ikke prøv dette der hjemme...

August 03, 2017 11:00 PM PDT

Et rungende «ja!»

Daglig leder i Tro & Medier (tidligere Familie & Medier), Jarle Haugland, deler noen tanker om hvordan vi kan møte mennesker på en god måte. Tips nr 6 er: Vi skal fortelle et større «ja»

Gud er en skapende og frigjørende Gud. Han vil sette ting i riktig stand, slik det var ment fra begynnelsen av. Dermed er grunntonen i hans møte med mennesker og samfunn et rungende «ja!». Dette vil vi formidle videre. Også de gangene vi må tiltale ondskap, stå opp mot urett og undertrykkelse.

July 27, 2017 10:00 PM PDT

Sier Bibelen noe om å være kristne kjærester?

Hvis vi slår opp i Bibelen og leter etter bibelvers om det å være kristne kjærester, finner vi ingen, men det betyr ikke at Gud ikke har noe å si til oss om det. Greia er bare at konseptet kjærester, sånn vi har det, ikke fantes på Jesu tid.

Trikset er å lete etter bibeltekster som sier noe om relasjoner og hvordan vi mennesker skal forholde oss til hverandre. Da finner vi flere ting som hjelper oss til å svare på hvordan vi kan være kjærester på en god måte.

I denne andakten deler Maria Celine Lundeby noen tanker om være kristne kjærester.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes